EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve>Ekspozita Lajme

Merrni pjesë në shfaqjen sportive të Kinës në Shangai

Koha: 2017-09-04 Goditjet: 10

Ne morëm pjesë në shfaqjen sportive të Shangait nga data 23 deri në 25 maj. Stenda jonë nr. është 8.1F-009.

Në stendën tonë ka shumë produkte sportive dhe disa produkte të reja. Tregojini produktet e reja klientëve tanë që kanë punuar me ne. Tregojini të gjitha produktet klientëve të rinj.