EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve>Ekspozita Lajme

Merrni pjesë në shfaqjen ISPO në Gjermani

Koha: 2017-09-18 Goditjet: 12

Ne morëm pjesë në shfaqjen ISO nga 5 deri më 8 shkurt. Stenda jonë nr. është C1.609-2.

Produktet joga, vrapimi dhe masazhi janë artikujt kryesorë në stendën tonë.

Disa klientë janë të interesuar për rulin tonë me shkumë EVA dhe tapetin e jogës